Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitmasters opent aardbeienseizoen tijdens Bloesemtocht

Zaterdag 18 april stelt Fruitmasters haar terrein en veilinghallen voor de 23e keer open als start en finishlocatie voor de deelnemers aan de Rode Kruis Bloesemtocht. Als afzetorganisatie van Hollands fruit brengt Fruitmasters de Hollandse aardbeien onder de aandacht van de tienduizenden wandelaars.



"Fruitmasters is al sponsor vanaf de allereerste editie van de Bloesemtocht. We dragen het evenement en het goede doel een warm hart toe" zegt Leonard Kampschöer, commercieel directeur van Fruitmasters: "Voor de Bloesemtocht stellen we graag ons terrein beschikbaar. Daarnaast is de Bloesemtocht voor ons een mooie gelegenheid om onze producten onder de aandacht te brengen. Dit jaar openen we tijdens de Bloesemtocht het Hollandse aardbeienseizoen. We pakken groots uit om consumenten te laten weten dat Hollandse aardbeien weer aanwezig zijn. We hopen dat de wandelaars zo de smaak van Hollandse aardbeien te pakken krijgen."

Vanaf 07.00 uur 's ochtends starten de wandelaars voor de wandelafstanden variërend van 8 tot 40 kilometer. Het promotieteam van Kanzi® voorziet alle deelnemers van Kanzi®-appels en achteraf is er voor iedereen een portie aardbeien.

Over Fruitmasters
Fruitmasters is een coöperatie van ruim 425 fruittelers die als afzetorganisatie Nederlands kwaliteitsfruit direct van de bron levert aan eindafnemers in binnen- en buitenland. Fruitmasters heeft als doel de hoogst haalbare prijs tegen de laagst mogelijke kosten voor haar leden te realiseren. Fruitmasters is een facilitair en logistiek centrum voor koeling, sortering en verpakking van fruit.

Voor meer informatie:
Fruitmasters
Carola Kuijntjes
Postbus 222
4190 CE Geldermalsen
Tel: +31(0)345-578833
Fax: +31(0)345-578428
Publicatiedatum: