Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coderen voor dummies met nieuwe printer

In de huidige economie speelt het coderen en markeren van producten en verpakkingen een steeds belangrijkere rol, vindt Cyklop Nederland. Daarom presenteren ze het codeersysteem JP Nano. Daarmee kan elke willekeurige bedrukking (artikelnummer, verpakkingsdatum, aantal artikelen) gerealiseerd worden. "Hierdoor zijn producten en verpakkingen optimaal traceerbaar en herkenbaar."



De printer kan op verschillende plaatsen binnen het verpakkingsproces worden geïntegreerd. Tijdens het verpakken kan de doos, het product zelf, de verpakkingstape of het omsnoeringsband bedrukt worden. Dit kan op alle poreuze en niet poreuze oppervlakten.

Haarscherpe print
Met de JP Nano kan een hogere printkwaliteit (tot 600dpi) worden bereikt dan met traditionele codeersystemen waardoor de codering ook van een afstand goed leesbaar blijft. Logo's, teksten, alle windowstekens en zelfs barcodes kunnen in de kleuren zwart, blauw en rood worden geprint.



Onderhoudsvrij en voordelig

De JP Nano kan producten of verpakkingen coderen en is geheel onderhoudsvrij waardoor u niet voor verassingen komt te staan door onvoorziene kosten zoals het vervangen van een printkop. Bovendien is de HP inkt biologisch afbreekbaar en kan deze probleemloos in stoffige ruimtes worden ingezet zonder het codeerproces te verstoren. Een integratie in het ERP-systeem is niet nodig aangezien de JP Nano een eigen gratis meegeleverde gebruikersvriendelijke software heeft.

Voor meer informatie:
Cyklop Nederland
Gert Nijlant
T: 038-4675800
E: info@cyklop.nl
www.cyklop.nl
Publicatiedatum: