Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw-Zeelandse perenseizoen afgetrapt met Honey Belle

De eerste Nieuw-Zeelandse peren van het jaar zijn naar verwachting in de eerste week van maart weer verkrijgbaar. De eerste peren die op de markt komen zijn 'ready-to-eat' Honey Belle-peren. "Honey Belle is een geweldige, kleine peer," stelt David Nelley, directeur van de Oppenheimer Group. "De peer is groen met een aansprekende rode blos en is uniek vanwege de knapperige textuur en honingzoete smaak. Honey Belle levert een zoete, sappige smaakervaring, die het begin van ons peerseizoen perfect inluidt."


Klik hier voor de video

"Dit seizoen is er veel werk te doen voor Oppy," vervolgt Nelley, "We zijn van plan om grotere volumes van Comice, Taylor's Gold en Bosc te verkopen in vergelijking met voorgaande jaren."



Honey Belle is nu voor het vierde jaar op de markt en zijn daarom nieuw voor veel consumenten, omdat de distributie tot op heden voornamelijk verliep via Canada. Uitsluitend geteeld door Kiwi Crunch in Nieuw-Zeeland, in de regio van Hawke's Bay, verkoopt Oppy de peren in schaaltjes van één kilo. "De verpakking is cutting edge. Onze Canadese retailers vinden het geweldig," stelt Nelley, die met met de Honey Belle dit seizoen wil doorgroeien vanuit Canada naar de VS.

Volgens Nelley zijn de peren een uitstekende keuze voor kinderen in lunchboxen of als naschoolse snack. "Ouders zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor voedzame, natuurlijke lekkernijen om aan onze kleintjes te geven," zei Nelley. "Kleine peren als Honey Belle hebben een zoete smaak en hoog vitaminegehalte. Retailers kunnen ze promoten als een ideale aanvulling op de lunchbox."

Honey Belle's peren zijn verkrijgbaar van maart tot mei. Andere Nieuw-Zeeland perenrassen starten later in maart en blijven beschikbaar in de zomer. Tegelijkertijd zal Oppy Bartlett-, Bosc-, D'Anjou- en Packham-peren verkopen, afkomstig uit Argentinië en Chili.

Voor meer informatie:
Karin Gardner
OPPY | THE OPPENHEIMER GROUP
Tel: +1 206-499-7440
karga@oppy.com
www.oppy.com

Publicatiedatum: