Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeeuwse Fruitteeltdag ondanks winterweer goed bezocht

Tholen - Op een koude laatste vrijdag van januari werd de Zeeuwse Fruitteeltdag gehouden in de Zeelandhallen te Goes. Op 30 januari hebben zo'n 1.500 bezoekers deze beurs bezocht. De organisatie was hier zeer content mee, aldus Herman Bus van de NFO.


Klik hier om de fotoreportage te bekijken

Voorafgaand aan de beurs werd een symposium gehouden over de bestrijding van de perenbladvlo. Ruim 120 perentelers, en adviseurs en toeleveranciers in gewasbescherming waren hierbij aanwezig. Het gebruik van het middel Vertimec staat namelijk ter discussie, dit jaar zal uitwijzen of de toelating weer verstrekt zal worden.

Het was een frisse start van de beurs doordat sommige standhouders door het winterweer en files iets vertraging hadden opgelopen en daardoor de deuren iets langer dan gebruikelijk open moesten blijven voor het binnenbrengen van de machines. Gelukkig kwam alles goed in de loop van de middag.

Naast alle bekenden waren en ook een aantal nieuwe namen die wij nog niet eerder hadden gezien op deze beurs, zoals Sherpa, De Jager detachering, Nedflex Agrarisch, Trekkerplaza, Landwinkel Coƶperatie, Atoplan Products, Zeelandtrack vof, LMB de Koster, Zeilmakerij van der Sneppen en Jean Heybroek.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken

Auteur: Andrea van den Hoven
Bron: www.agf.nl
Publicatiedatum: