FME vernieuwt alle internationale verpakkingen

Fresh Mushroom Europe (FME) heeft een compleet nieuw assortiment paddenstoelen succesvol geïntroduceerd in september 2014 op de Nederlandse retailmarkt.
Tijdens de Fruit Logistica 2015 wordt dit assortiment in een nieuwe internationale verpakking gepresenteerd. Naast de bekende champignons wordt de andere paddenstoelen steeds meer door de klant ontdekt en gebruikt in de internationale keuken. Het past naadloos in de groeiende consumententrend "100% natuurlijk & authentiek" thuis genieten van gezonde verse ingrediënten in de keuken.

Ruim assortiment
Het complete assortiment is voorzien van een heldere kleur segmentatie in een transparante verpakking waar de verschillende paddenstoelen optimaal zichtbaar zijn. De verpakking straalt eigentijds & authenticiteit uit met bereidingstips.Segmentatie
De segmentatie bestaat uit drie kleuren. De blauwe varianten bevatten witte, kleine en gesneden champignons. De oranje range wordt gevuld met paddenstoelenmixen, zowel gesneden als in de seizoensmix, die per seizoen wisselt met een actuele mix. In het groene segment komen de specialty's, zoals Kastanjechampignons, Oesterzwammen, Mergelchampignons, Portabella, Cantharel en Shiitake. Veel van deze soorten zijn ook beschikbaar in een biologische variant.

Foodservice markt
De internationale foodservice verpakking voor paddenstoelen wordt tevens op de Fruitlogistica geïntroduceerd. Naast de topline Special Selection, wilde paddenstoelen, wordt het assortiment gecultiveerde kwaliteits paddenstoelen nu verpakt in een inspirerende impuls verpakking. De biologische varianten krijgen een opvallende groene bio look met het bekende Europees biologisch keurmerk.FME
Fresh Mushroom Europe is een toonaangevend paddenstoelen onderneming die zich volledig focust op het telen en vermarketen van een uitgebreid vers en gedroogd premium paddenstoelen assortiment. FME richt zich met het volledige assortiment aan champignons en paddenstoelen op zowel de binnenlandse- als de internationale markt.

Voor meer informatie:
Fresh Mushroom Europe NV
Riyadhstraat 41
B-2321 Meer (Transportzone), België
+32 (0)3 - 317 18 19
info@fme-nv.com 
www.fme-nv.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven