Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rondleiding winnaar Landelijke Cadeaumandenwedstrijd bij Schulp

Tijdens de AGF-Detailbeurs in Houten is voor de eerste keer de Landelijke Cadeaumandenwedstrijd gehouden. Hier wees de vakjury met onder anderen Wim Landwaart (finalist beste groenteman) en Mark Heemskerk (ADN) unaniem de cadeaumand van Van Arkel Groente & Fruit uit Leersum aan als winnaar.



De hoofdprijs bestond onder meer uit een rondleiding met al het personeel bij de sap-perserij van Schulp Vruchtensappen. Op woensdag 10 december arriveerde Marius van Arkel met zijn personeel in Breukelen. Na een kop koffie met appelgebak heeft Albert Schulp een rondleiding gegeven langs de diverse machines en onderdelen van het productieproces. Van appel tot appelsap in minder dan een uur tijd gaat namelijk niet vanzelf!



De rondleiding werd afgesloten met een sapproeverij. De diverse smaakvarianten uit het assortiment van Schulp werden niet alleen geproefd, er werd ook een uitgebreide toelichting gegeven over de herkomst van het fruit en de initiatieven die Schulp onderneemt om op een maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen. Kortom een zeer informatieve en geslaagde middag.

Hoewel de geur van versgeperste appels natuurlijk ontbreekt, is op de website van Schulp Vruchtensappen wel het productieproces als film te zien. www.schulp.nl


Publicatiedatum: