Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kleine druppelvormige pepertjes uit Zuid-Amerika

the europeanfood company is producent en importeur van kleine druppelvormige pepertjes vanuit Zuid Amerika. Dit product heeft het afgelopen jaar al meerdere prijzen geworden. Dit pepertje is een alternatief voor de traditionele snack, topping of tapa. Het kan ook gebruikt worden in combinatie met salade, kaas, ijs of in cocktails. Het is van nature rijk aan mineralen en vitamine A en C.



Het pepertje heeft niet alleen de vorm van een druppel, maar heeft ook een 'bite' en de geur zoals alle andere pepers. "Het voordeel van dit pepertje is dat het niet brandt, zoals de meeste pepers wel doen. Het pepertje is constant van kwaliteit en betaalbaar. Ook beschikken wij over alle certifi-ceringen om de producten in Zuid Amerika en Nederland professioneel te verwerken", vertelt Peter van Rijn.

Dit product is verkrijgbaar in de smaken naturel of gemarineerd met kruiden. Vooral de variant met kruiden is een internationaal succes. Het product wordt verkocht aan industrie, retail, foodservice en speciaalzaak.

Voor meer informatie:
the european food company
Tel: +31622194777
Fax: 31161744020
p.vanrijn@europeanfoodcompany.com
Publicatiedatum: