Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuw: Chard&Kale blend en Burgundy Kale

WP Rawl heeft onlangs aangekondigd dat het de bladgroentenlijn van Nature's Greens┬« zal uitbreiden. In de komende maanden is het bedrijf van plan om twee nieuwe artikelen te onthullen: een mix van snijbieten en kool en een rode kool onder de naam Burgundy Kale. 

Beide zullen worden uitgebracht in zakken van 340 gram met nieuwe kleuren onder het bestaande Nature's Green-label. Het zal beschikbaar zijn vanaf de herfst, de drukste periode van het jaar."Met de groeiende vraag naar bladgroenten zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve producten om aan die vraag te voldoen.'', zegt Ashley Rawl, ondervoorzitter verkoop, marketing en productontwikkeling. ''Een tevreden klant staat bij ons bovenaan de lijst.''

De Nature's Green Chard en Kale Blend zal worden onthuld op de PMA's Fresh Summit in Anaheim deze maand. De Burgundy Kale zal later volgen.

Voor meer informatie: http://rawl.net


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.