"Remco van der Spruit: "Op zoek naar charters voor drukke winterperiode"

Nieuw pand Angvik Auto Holland biedt grotere crossdockfaciliteiten

Tholen - In oktober 2012 ging Remco van der Spruit van start met Angvik Auto Holland, gespecialiseerd in het AGF-transport naar Noorwegen. "De eerste twee jaar van Angvik Auto Holland zijn zeer goed verlopen. We hebben het vertrouwen van bestaande klanten uit weten te breiden en van nieuwe klanten het vertrouwen gekregen waardoor we een groei in volume en omzet hebben kunnen realiseren", vertelt Remco. "Waar we begonnen met een kleine tien charters zitten we nu ruim op het dubbele.""Het percentage AGF dat we vervoeren is richting Noorwegen zo'n 75 %. Daarnaast vervoeren we bloemen, planten en voornamelijk vis, diepvriesproducten en verse kaas naar Noorwegen. De retourvrachten uit Noorwegen bestaan hoofdzakelijk uit verse vis en zal naar geheel Europa, maar vooral richting het Verenigd Koninkrijk en de Benelux", vertelt de logistiek dienstverlener. Angvik Auto Holland is begin juni verhuisd naar een nieuw pand aan de Transportweg 23C met grotere crossdockfaciliteiten en koelcellen om de goederen op te kunnen slaan.

Het transport van AGF naar Noorwegen is eigenlijk al jaren stabiel. De komende periode zullen voor ons weer drukker worden aangezien de Noren alles moeten importeren vanuit Europa in de winter periode. Mede doordat we het drukker krijgen zijn we ook nog op zoek naar charters die in deze drukke winterperiode onze goederen kunnen vervoeren naar Noorwegen. Wij zorgen dan natuurlijk ook voor de retourlading. Momenteel rijden we met een vaste groep van zo'n 25 charters / eigen rijders en gaan er elke week zo'n 30 tot 40 ladingen naar Noorwegen via Angvik Auto vanuit de Benelux.

Voor meer informatie:
Remco van der Spruit
Angvik Auto Holland BV
Tel: +31 174 510050
Mob: +31 631 692808
Remco@angvikauto.nl
www.Angvikauto.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.