Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Parillas: belegd met tapenade, gegrilde groenten en kaas

Kwekkeboom introduceert nieuwe snack met groenten

Tholen - Tijdens de horeca-beurs Gastvrij Rotterdam presenteerde Kwekkeboom, bekend van de kroketten, een volledig nieuw concept: de Parillas. "Dit is een grillsnack, belegd met tapenade, gegrilde groenten en kaas", vertelt marketeer Joost Elshof. "Het is een nieuwe manier van snacken. Met de parillas kun je het snackmoment op een andere manier inkleden. Door de verschillende groenten is het een kleurrijk geheel."



Verantwoord snacken
Hij geeft aan dat de behoefte van de consument verandert. "Er is een sterk stijgende vraag naar nieuwe tussendoortjes en borrelhapjes. Echt lekker en verantwoord wordt daarnaast steeds belangrijker. Mensen gaan voor een goede smaaksensatie." Daarnaast ziet hij een groeiende voorkeur voor producten uit de oven in plaats van de frituur. "De parillas zijn makkelijk te bereiden in de oven en kan worden gegeten als lunch, tussendoor of bij de borrel. Parillas zijn gemaakt van ingrediƫnten met een verhaal, waar veel horecabedrijven naar op zoek zijn. Hun klanten genieten van iets wat als vers is gemaakt, op z'n Mediterraans."



Groenten uit Spanje en Portugal

De groenten worden bewust uitgekozen. "Wij selecteren alleen groenten zoals paprika, aubergine en courgette uit de gebieden waar ze van nature het beste smaakresulaat opleveren. Onze groenten worden ingekocht bij Spaanse en Portugese vollegrondstelers. Na de oogst worden de groenten direct lokaal verwerkt en gegrild om zo de beste kwaliteit en smaak te behouden. Er zijn drie verschillende soorten Parillas, de honey cream, sweet union en Pomodori. Parrillas smaken het best wanneer ze bevroren worden afgebakken."



www.kwekkeboom.nl