Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Gelder kookt en presenteert nieuw thee-concept op Gastvrij Rotterdam

Tholen - Van 22 t/m 24 september vindt de horecabeurs Gastvrij Rotterdam plaats in Ahoy Rotterdam. Ook Van Gelder groente & fruit is hier aanwezig met een eigen stand. Daarnaast staan ze ook als leverancier van Bidvest Deli-XL op de speciaal ingerichte Deli-versmarkt. Alex Diddens, teamleider High Care Productie maakt daar heerlijke gerechten, met vers gesneden groenten. Dinsdag vertelde hij dat de groei in gesneden groenten de laatste jaren enorm is.


Alex Diddens, teamleider High Care Productie

High Care
"Van Gelder staat bekend om haar gesneden groenten. We leveren diverse groentenmixen, waarbij klanten ook kunnen kiezen of ze het fijn- of grofgesneden willen. Daarnaast voegen we bij sommige mixen ook kruiden toe." Alex is van de afdeling High Care, de plek waar de koks dagelijks salades, fruitsalades, rauwkosten en maaltijdsalades bereiden. De High Care Keuken voldoet aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid. "We produceren de rauwkost-, maaltijd-, fruit-, en pastasalades onder beschermde atmosfeer, maar we leveren ook gesneden fruit in diverse verpakkingen. De salades uit de High Care Keuken hebben een houdbaarheid van 8 dagen vanaf productie. Er worden geen zaken aan toegevoegd, onze producten zijn 100% vers."

Thee
Zijn collega Kevin Huizer staat aan de stand met diverse andere producten. "Eén van onze nieuwe producten is de verse verveine thee. Verse kruidenthee is een groeiende trend, die past binnen de vraag naar producten voor een gezondere levensstijl. Velen kennen de muntthee. Verveine is nog niet zo bekend, maar de smaak is heerlijk en er wordt enthousiast gereageerd op het nieuwe concept. Verveine, wordt ook wel citroenverbena genoemd. Het is een citroenachtig plantje, met een gezonde werking op lichaam en geest. Klanten kunnen kiezen uit vijf verschillende soorten: verveine puur en vier andere combinaties met verveine."



Kevin geeft aan dat ze als Van Gelder steeds vaker de bron opzoeken en zelf importeren. "We vinden het belangrijk om te weten wat er met onze producten gebeurt en waar ze precies vandaan komen. We merken dat er ook steeds meer vraag naar lokale producten is. Daarom wordt onze verveine ook in Nederland geteeld."

Voor meer informatie:
Van Gelder groente & fruit
www.vangeldernederland.nl