"Goede vraag naar suikermais, maar veel mindere kwaliteit op de markt"
Eva Maria Ekman voert een kwaliteitscontrole uit
"We zitten nu volop in de Spaanse mais, de Duitse klopt aan de deur en dan gaan we van start met het Nederlandse product. De binnenlandse markt neemt momenteel de meeste mais af. Nu doen we nog wat exportklanten, maar die zijn dadelijk ook zelfvoorzienend", vervolgt Giel. Hij vertelt dat er de laatste tijd wel meer partijen suikermais op de markt worden aangeboden dan voorheen. "Je vraagt je soms af hoe men dat kan voor zulke prijzen, maar daar laten wij ons niet gek doormaken. We werken met een nette kostprijs-plus en collega's zullen dezelfde moeizame weg door moeten als wij. Daar heb ik niet zoveel moeite mee!"
Voor meer informatie:
Giel Hermans
Hermans Suikermaïs
Donk 1A
5995 PL Kessel
Tel.: (077) 462 93 25
Fax: (077) 462 93 26
www.mielies.nl