Verenigd Koninkrijk: truffelspruiten, de volgende grote rage?

Normaal worden spruiten naar de zijkant van het bord geschoven - maar niet als aan een Britse Willy Wonka ligt. Hij probeert al een paar jaar een succes te maken van spruitjes in een laagje chocolade. Nu introduceert hij ook de truffelspruit.

Volgens Andrew Simpson, die naast chocolatier ook professioneel goochelaar is, staan er rijen klanten voor zijn winkel die allemaal graag een truffelspruit willen proberen. Het recept is topgeheim en moet bovendien voor elke partij spruiten worden aangepast. Geen twee spruiten smaken immers gelijk. Het eindproduct doet volgens Simpson denken aan een after-eight snoepje.

Ondanks de grote hoeveelheid spruiten die Simpson zelf wegwerkt, krijgt hij er geen genoeg van. "Ik houd van spruiten en hoop dat meer mensen ze leren waarderen door deze truffelspruiten. Hoewel ik ze een stuk beter heb laten smaken, heb ik helaas nog geen recept gevonden dat voorkomt dat je er winden van gaat laten." Bij zijn volgende product, de Marmite-truffel, zal dat vast niet zo'n probleem zijn. "Mensen zeggen dat ik met zulke vreemde en gekke ideeën als een real life Willy Wonka ben, maar ik vind het gewoon leuk wat magie terug te brengen in zoetwaren.'

Klik op onderstaande links om de foto's te bekijken.
Foto1
Foto2
Foto3Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.