Verse Oogst breidt uit naar TV

Vanaf 15 november a.s. is Verse Oogst, het platform van The Greenery voor interactie tussen consument en teler, ook dagelijks op TV te zien bij de foodlifestylezender 24Kitchen. In 'De Makkelijke Maaltijd' kookt meesterkok Rudolph van Veen met verse groente, fruit en paddenstoelen van The Greenery. Met deze samenwerking zet The Greenery in op inspiratie van de consument en marktverbreding van de categorie AGF. Uiteraard streeft zij ook naar een hoge brand awareness van Verseoogst.nl.


Rudolph van Veen in de keuken met Leon Duijvestein, bladgewassen teler van The Greenery.


Via Verseoogst.nl kunnen consumenten eenvoudig rechtstreeks in contact komen met de telers en krijgen zij op een interactieve manier eerlijke en eenvoudige informatie over groente, fruit en paddenstoelen. Onlosmakelijk verbonden met de producten is natuurlijk ook smaak. Daarom doen de telers ook hun uiterste best iedereen culinair te inspireren en delen zij hun favoriete recepten.

Vanaf 15 november a.s. ontvangt Rudolph van Veen iedere maand een teler van Verse Oogst in de uitzending van de Makkelijke Maaltijd. Deze teler vertelt over zijn product, de mogelijkheden en de teelt, waarna Meesterkok Rudolph van Veen en de 24Kitchen koks de consument met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd verrassen. Altijd met gezonde ingredi├źnten en met een focus op vers, snel en lekker! Want zoals Rudolph altijd zegt: iedereen kan koken.

The Greenery heeft veel vertrouwen in deze samenwerking en hoopt op deze wijze nog meer consumenten te inspireren om vaker te kiezen voor verse groente, fruit en paddenstoelen.

Extra info

  • Bladgewassen teler Leon Duijvestijn is vrijdag 15 november a.s. om 18.30 uur te zien.
  • 24Kitchen is dagelijks, 24 uur per dag, te volgen op kanaal 24 (UPC, Ziggo, Delta, Caiway) en kanaal 22 en 23 (KPN).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.