



Abonneren
Vacatures
- Rozenplanner
- Ervaren Internationaal Salesmanager
- Int. Product- en Cropspecialist Propagation (opkweek)
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
- Head Grower Greenhouse Canada
Top 5 - gisteren
- "Nooit vertoonde meloenenprijzen in deze tijd van het jaar"
- Uit de oude doos: "Die eerste jaren heb ik het erg zwaar gehad"
- Geen gele paprika's bij Tesco door leveringsproblemen
- "Om- en verpakwerkzaamheden vanuit vijf locaties in Zuid-Holland"
- "Door overstromingen Nieuw-Zeeland beschikbaarheid uien problematisch"
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Weer
Horecava presenteert het GildePlaza
Nationale kampioenschappen voor koks op Horecava
De NK voor koks is een samenwerking tussen het Koksgilde, het Gastvrijheidsgilde en de Horecava in Amsterdam RAI. Voor de wedstrijden wordt een speciaal plaza - het GildePlaza - ingericht in hal 1. Bezoekers kunnen hier kennis maken met de gildes en genieten van de wedstrijden, maar ook van demonstraties en workshops. Karin Lindenhovius, productmanager van de Horecava: "De Horecava vindt het belangrijk dat tijdens de beurs de Nationale Kampioenschappen voor koks plaatsvinden. Het zijn wedstrijden die veel aanzien genieten in de branche."
Over het NK voor koks
Waldrik Kremer, voorzitter wedstrijdcommissie NK voor koks: "Het worden spannende wedstrijden, want het deelnemersveld is uitstekend dit jaar. We zijn als wedstrijdorganisatie erg blij dat we een nieuwe plek binnen de Horecava hebben gekregen."
Over Horecava 2014
Horecava wordt van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2014 gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De Horecava is alleen toegankelijk voor professionele bezoekers.
Meer informatie
Meer informatie over Horecava 2014 is te vinden op www.horecava.nl.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-31 Eerste McDonalds zonder personeel
- 2023-01-18 Hoe lang nog tekort diepvriesfriet in Australië?
- 2023-01-17 Dick Schaap Horecagroothandel ondernemer van het jaar 2022
- 2023-01-10 'Beste restaurant ter wereld' moet deuren sluiten
- 2023-01-10 Foodservicemarkt groeit in 2022 met €5,8 miljard
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-04 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2023-01-03 "De MacGyver van de AGF-producten" wil het wereldrecord kant-en-klare plateaus met voorgerechten verslaan
- 2023-01-02 "Vega en vegan uitgelegd: Nederland in cijfers"
- 2022-12-22 Duitse Alfafood stevent nu af op omzet € 60 mln
- 2022-12-22 McDonald's kampt met tekort aan sinaasappelsap
- 2022-12-21 Tekort aan sla in VS kost Olive Garden 4 tot 5 miljoen dollar
- 2022-12-15 "Groenten zijn een geschenk in desserts"
- 2022-12-08 Sligro Food Group neemt Metro-activiteiten in België over
- 2022-12-08 Gezondere en duurzamere voeding in zorg en horeca leidt tot meer tevredenheid
- 2022-12-07 Onzekerheid over continuïteit bedrijf in horeca toegenomen
- 2022-12-07 “We liften mee op de groei van de regio Eindhoven"
- 2022-12-06 Compass Group benoemt Jacqueline van Beek tot Managing Director voor Nederland
- 2022-11-30 HelloFresh brengt nieuwe menucategorie 'Klimaatbewust' naar Nederland