Horecava presenteert het GildePlaza

Nationale kampioenschappen voor koks op Horecava

Tijdens Horecava 2014 worden de Nationale Kampioenschappen voor koks gehouden. Op het nieuwe GildePlaza van de Horecava strijden koks om de nationale titels, die verdeeld zijn over vier categorie├źn. Chef-koks dingen naar de Gouden Koksmuts, de meest prestigieuze prijs voor koks in Nederland. Leermeesters met hun leerling strijden om het Gouden Koksmes. Koks tot en met 25 jaar om het Zilveren Koksmes en leerling-koks in opleiding om het Bronzen Koksmes. De geselecteerde deelnemers zijn inmiddels bekend. Horecava 2014 wordt van 13 tot en met 16 januari gehouden in Amsterdam RAI.

De NK voor koks is een samenwerking tussen het Koksgilde, het Gastvrijheidsgilde en de Horecava in Amsterdam RAI. Voor de wedstrijden wordt een speciaal plaza - het GildePlaza - ingericht in hal 1. Bezoekers kunnen hier kennis maken met de gildes en genieten van de wedstrijden, maar ook van demonstraties en workshops. Karin Lindenhovius, productmanager van de Horecava: "De Horecava vindt het belangrijk dat tijdens de beurs de Nationale Kampioenschappen voor koks plaatsvinden. Het zijn wedstrijden die veel aanzien genieten in de branche."

Over het NK voor koks
Waldrik Kremer, voorzitter wedstrijdcommissie NK voor koks: "Het worden spannende wedstrijden, want het deelnemersveld is uitstekend dit jaar. We zijn als wedstrijdorganisatie erg blij dat we een nieuwe plek binnen de Horecava hebben gekregen."

Over Horecava 2014
Horecava wordt van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2014 gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De Horecava is alleen toegankelijk voor professionele bezoekers.

Meer informatie
Meer informatie over Horecava 2014 is te vinden op www.horecava.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.