"Groeien zo hard, het is eigenlijk niet te bevatten"

Bio4Pack bouwt nieuw bedrijfspand in Nordhorn

Tholen - Bio4Pack gaat een nieuw bedrijfspand laten bouwen in Nordhorn. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in composteerbare verpakkingen is de afgelopen tijd zo snel gegroeid dat er dringend meer ruimte nodig is. Deze ruimte hebben ze gevonden in Nordhorn (direct over de grens bij Oldenzaal) en afgelopen vrijdag 9 februari is de overeenkomst met het bouwbedrijf D. Krings GmbH ondertekend. Patrick Gerritsen gaf in het najaar van 2017 in dit Biojournaal-artikel al aan dat een verhuizing noodzakelijk is. Patrick: "We zijn heel opgelucht en blij dat de overeenkomst een feit is. We groeien zo verschrikkelijk hard, het is eigenlijk niet te bevatten. De bouw gaat hopelijk deze maand al van start en we willen het nieuwe pand eind augustus betrekken."


De ondertekening van de overeenkomst, in aanwezigheid van burgemeester Thomas Berling van Nordhorn. Links aan tafel Patrick Gerritsen.

Hij vertelt dat het nieuwe pand vier keer zo groot zal zijn. "Hiermee kunnen we snel de volgende slag gaan maken. Niet alleen bio is sterk groeiende, maar ook de biobased verpakkingenbusiness is 'booming'. En onze verwachting is dat dit de komende jaren alleen maar verder zal gaan groeien. We zijn ook bezig met een certificering voor BRC S&D-certificering voor het nieuwe pand."
Bio4Pack staat deze week met een extra grote stand in hal 5 op de BIOFACH in Neurenberg (stand 5-424).

Voor meer informatie: www.bio4pack.com 

Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018