Fruit Platform vergemakkelijkt in- en verkoop van AGF

Fruit Platform biedt een oplossing voor de inefficiëntie van de in- en verkoopprocessen van de tuinbouwsector. Het platform verzamelt alle informatie die bedrijven bereikt en dit alles in realtime. Het platform is ontworpen voor 3 soorten gebruikers: leveranciers, afnemers en handelaren. 

Het platform wordt aangepast aan de behoeften van iedere soort gebruiker. Hala Sofi, medeoprichter en productmanager van Fruit Platform: "Bijvoorbeeld, afnemers ontvangen iedere dag veel aanbiedingen en kalenders in verschillende formaten. Hiermee willen we hen helpen om alle informatie te organiseren. Met onze slimme zoekmachine kunnen ze het product zoeken dat ze bij hun leveranciers willen kopen. Vervolgens kunnen ze met een enkele klik een bestelling plaatsen".

Hala: "Leveranciers kunnen hun producten uploaden naar ons platform met de beschikbaarheid, foto's, enz. Deze informatie is zichtbaar voor alle afnemers waarmee ze al werken. Op deze manier hoeven ze niet dezelfde informatie naar een groot aantal afnemers te verzenden. Om gebruik te maken van ons platform, hoeft de leverancier zich alleen gratis op het platform te registreren en door ons team te worden gevalideerd. "

"Zodra onze gebruikers beseffen hoeveel tijd ze besparen en de mogelijkheden die ze hebben met ons platform, zullen ze ons bij al hun contacten aanbevelen," zegt hij.

Onderstaande video legt (in het Engels) uit hoe het FruitPlatform werkt:
Fruit Platform is bedoeld voor leveranciers en afnemers die al samenwerken. Het platform helpt hen hun transacties te standaardiseren en bespaart hen tijd door het wegnemen van deze repetitieve taken.

Tegenwoordig zijn er verschillende platforms in opkomst die afnemers en leveranciers in contact brengen. Echter, volgens Hala Sofi: "is het van het grootste belang om een kwalitatieve en een betrouwbare werkomgeving te kunnen bieden. Fruit Platform onderscheidt zich van zijn concurrenten door zich te richten op het ondersteunen van afnemers en leveranciers bij de transacties met hun huidige zakenpartners, die ze al vertrouwen."

Meer dan 90% van de afnemers die al met Fruit Platform werken, zijn vastbesloten om niet van leverancier te veranderen. Alleen als ze haast hebben en hun huidige leverancier het gewenste product niet meer beschikbaar heeft, kiezen ze voor een andere leverancier. Hoewel het niet de prioriteit van het platform heeft, is het met een Premium-abonnement wel mogelijk om met nieuwe leveranciers in contact te komen.

Hala : "Het Fruit Platform ontvangt geen commissie over de bestellingen die gebruikers via het platform maken. Wij zijn een hulpmiddel die uw dagelijkse taken vergemakkelijkt. We verdienen alleen aan de abonnees die voor een Premium-lidmaatschap kiezen. Als Premium-lid kunnen gebruikers profiteren van alle functies die dit platform biedt. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om meer dan 4 producten tegelijk te uploaden voor leveranciers of de gelegenheid om biedingen te doen voor afnemers.''

Het platform is een jaar geleden opgericht, maar de bèta-testfase is pas een maand geleden begonnen. Er zijn tests uitgevoerd met echte gebruikers om de dienstverlening te verbeteren. Op dit moment wordt het platform zeer goed ontvangen. "Aanvankelijk overwogen we om het alleen in de Verenigde Staten, Azië en Latijns-Amerika op de markt te brengen. Echter, we beseften dat, hoewel de werkprocedures in Europa anders waren, hier ons platform ook zeer noodzakelijk was. Daarom hebben we het platform aangepast aan de behoeften van de Europese gebruikers. Op deze manier kan het platform in alle hoeken van de wereld gebruikt worden", zegt Hala Sofi.

FruitPlatform biedt de lezers van Freshplaza exclusief een Premium-lidmaatschap om optimaal van alle mogelijkheden gebruik te kunnen maken. Krijg toegang tot uw Premium-account door u te registreren op de website: fruitplatform.com


Voor meer informatie:
Hala Sofi
FruitPlatform
T: +34 684382373
halasofi@fruitplatform.com
www.fruitplatform.com


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018