Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

John Schoeber van start met Green Roots Consultancy & Coaching

Na bijna 35 jaar werk in de agrifood- en zaadsector kondigt John Schoeber aan dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Met zijn ervaring als zelfstandig ondernemer en zijn bijdragen aan groenteveredelingsbedrijven, wereldwijd actief, staat Schoeber klaar om zijn expertise verder te verspreiden.

Het zaadje voor deze nieuwe fase in Schoeber's carrière is geplant na jaren werk in de agrarische sector. Met een start als zelfstandig ondernemer in de glastuinbouw, heeft hij een solide basis gelegd voor zijn latere werkzaamheden. De afgelopen, ruim 20 jaar, heeft Schoeber nationaal en internationaal gewerkt voor vooraanstaande groenteveredelingsbedrijven, waar hij zijn passie voor innovatie en groei heeft laten zien.

Via zijn bedrijf, Green Roots Consultancy & Coaching, biedt Schoeber nu zijn diensten aan als interim-professional voor bedrijven binnen de agrarische sector en aanverwante industrieën. Zijn doel is om bedrijven te ondersteunen in tijden van verandering, groei of specifieke projectbehoeften. Met zijn kennis van de sector, zijn boerenverstand én zijn passie voor vooruitgang, biedt Schoeber op maat gemaakte interim-oplossingen aan die zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise.

"Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en passie voor de agrarische sector verder te verspreiden en bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen," zegt John Schoeber. "Met Green Roots Consultancy & Coaching wil ik een verschil maken en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de sector én de mensen die erin werken."

Voor meer informatie:
John Schoeber
Green Roots Consultancy & Coaching
[email protected]
www.green-roots.nl

Publicatiedatum: