Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sabine Sagaert nieuwe CEO van Ardo

Ardo kondigt de benoeming van Sabine Sagaert als de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van Ardo aan, met ingang van 1 september 2024, zo melden ze. Sabine was eerder Managing Director van de Frozen Bakery-divisie bij Vandemoortele, een familiebedrijf. Verder was ze actief bij Cargill, AB Inbev en CBR. Momenteel is Sabine Sagaert onafhankelijk bestuurslid bij Spullenhulp (NGO), NMC International en Van Genechten Packaging.

Sabine Sagaert is enthousiast over haar nieuwe rol bij Ardo. "Ik kijk er echt naar uit om het volgende hoofdstuk te bouwen met de Ardo-teams in deze interessante en dynamische markt," zegt ze. Haar visie sluit perfect aan bij Ardo's missie om voedzame en duurzame voedselopties te bieden.

Jules Noten, Voorzitter van de Raad van Bestuur, deelt zijn vertrouwen in Sabine's leiderschap: "De gezondheids- en voedingsmogelijkheden voor vegroenten, fruit en kruiden zijn groot. We geloven dat Sabine Sagaert het leiderschap brengt om Ardo te laten groeien en zich op een flexibele manier aan te passen aan de impact van klimaatverandering."

Bron: Ardo

Publicatiedatum: