Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Primus inter pares

Overlijdensbericht Rien van Geest (1933-2024)

Op 6 juli is M.L.S. (Rien) van Geest op 91-jarige leeftijd overleden. Als iemand de agf-handel door zijn bloed had stromen, was dat Rien van Geest wel. Begonnen met de commissiezaak M.L.S. van Geest vanaf veiling Naaldwijk - overgenomen van zijn schoonvader - richtte Rien in 1974 Van Geest International bv (VGI) op. Want de toekomst lag niet in commissiehandel, dat had Rien toen al goed door. Zijn drie zonen Wim, Rene en Philip kwamen in de jaren erop ook in het familiebedrijf en bouwden VGI verder uit tot wat het nu is. Dit jaar vierde VGI in juni haar 50-jarig bestaan, deze mijlpaal heeft Rien bij leven nog mee mogen maken.

"Een aimabele man met respect voor een ieder, eigen inzichten en uiterst behulpzaam aan diegenen die hem om raad vroegen. En dat zijn er veel geweest. Begin januari verhuisde Rien naar de Rozenhof in Naaldwijk, na ruim 2 jaar hele fijne thuiszorg door een ontzettende lieve zorg au-pair. Met zijn blijdschap en dankbaarheid dagelijks omringd te zijn door zijn familie en de goede zorgen maakten ze er toch een fijne tijd van. Bewust in het moment, maar snel wazig daar Alzheimer steeds meer vat kreeg op Riens geheugen. De laatste maanden ging de gezondheid van Rien steeds verder achter uit. Het lichaam was op."

Tot op de laatste dag vroeg Rien aan zijn zoons: "hoe is het op de zaak, is het nog druk?" Dat was Rien: Rien was VGI en VGI is Rien. De primus inter pares van de familie van Geest. Die nalatenschap blijft bestaan.

Zaterdagochtend vroeg is Rien, in zijn slaap vredig heengegaan. Hij mocht 91 jaar oud worden.

De herdenkingsdienst van Rien is in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk, zaterdag 13 juli, aanvang 10.30 uur alwaar aansluitend de begrafenis in besloten kring plaats zal vinden. Condoleren is mogelijk op 12 juli in dezelfde Ontmoetingskerk van 19.00 uur – 19.40 uur.

Correspondentieadres: Van Beuningenstraat 29, 2676 CX Maasdijk

In plaats van bloemen graag een donatie voor de Alzheimerstichting via www.alzheimer-nederland.nl/doneren

Klik hier om de rouwkaart te bekijken

Publicatiedatum: