Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leonhard Horsch in raad van bestuur van Lorentzen & Sievers

De integratie van Lorentzen & Sievers in de Prodinger Gruppe is nu zo vergevorderd dat de focus verschuift naar operationele ontwikkeling. Frank Schuh krijgt sinds 1 juli ondersteuning bij deze taak van Leonhard Horsch.

Leonhard Horsch, die sinds mei van dit jaar Chief Growth Officer is voor de hele groep, richt zich op de groeistrategie. Als extra Managing Director zal hij specifiek de strategische expansie van Lorentzen & Sievers in het segment voedselverpakkingen bevorderen. Samen zullen Frank Schuh en Leonhard Horsch de operationele activiteiten van Lorentzen & Sievers strategisch ontwikkelen, nieuwe markten aanboren en de kansen benutten die voortkomen uit de integratie binnen de Prodinger Gruppe.


Leonhard Horsch en Frank Schuh

In de toekomst zullen de belangrijkste verantwoordelijkheden worden verdeeld tussen de twee directeuren. Frank Schuh blijft primair verantwoordelijk voor de verkoop in de sector groente- en fruitverpakkingen, terwijl Leonhard Horsch zich zal concentreren op bedrijfsontwikkeling met een focus op groei in het gehele segment van voedselverpakkingen.

Voor meer informatie:
www.lorentzen-sievers.de

Publicatiedatum: