Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Vroege bedrijfsopvolging voor stabiliteit op lange termijn"

Wijzigingen in het management van Weuthen

De Weuthen Gruppe staat de komende jaren voor een generatiewisseling. De twee directeuren Ferdi Buffen en Karl-Josef Dammer bereiden hun opvolging daarom al heel vroeg voor. Karl-Josef Dammer zal zijn functie als Managing Director eind 2025 neerleggen en met pensioen gaan. Maria Kerres Halcour, landbouwkundig ingenieur en al vele jaren zijn rechterhand op de verkoopafdeling, zal dit jaar toetreden tot het managementteam en geleidelijk de verantwoordelijkheden van Dammer overnemen.

Op 1 januari 2025 zal Otto Winkelhag, momenteel hoofd IT bij de RWZ Group, ook toetreden tot het management van Weuthen als afgestudeerd bedrijfseconoom met agrarische roots. Ferdi Buffen blijft ongeveer nog vijf jaar aan het bedrijf verbonden als Managing Director en zal het nieuwe managementteam ondersteunen om te zorgen voor een efficiƫnt nieuw managementteam dat ruim van tevoren is gepland.


Maria Kerres Halcour en Otto Winkelhag

Christoph Kempkes, CEO van Raiffeisen Waren-Zentrale Rhein-Main (RWZ), is ervan overtuigd dat "het succesverhaal van Weuthen met dit toekomstgerichte en vroegtijdige opvolgingsplan zal worden voortgezet, vooral omdat Buffen nog een tijdje aan boord zal blijven als de frontman aan de klantzijde en Dammer nog genoeg tijd heeft om zijn zeer speciale expertise door te geven. Een sympathiek duo wordt nu een kleurrijk kwartet. We hebben samen nog grootse plannen." Buffen zelf is het met zijn jarenlange collega Dammer eens dat "Kerres-Halcour en Winkelhag de juiste spirit hebben" en voegt eraan toe: "Duidelijkheid over hoe het op de lange termijn verder zal gaan bij Weuthen is een sterk signaal naar zowel onze zakenpartners uit de tuinbouw en industrie als naar onze medewerkers dat we geen steken laten vallen."

Voor meer informatie:
www.weuthen-gmbh.de

Publicatiedatum: