Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe CFO en RVC-lid East-West Seed

Veredelingsbedrijf East-West Seed heeft twee nieuwe mensen benoemd. Het gaat om Thibaut P. Terlon en Franck Berger. Thibaut wordt CFO. Franck lid van de Raad van Commissarissen.

Thibaut brengt meer dan 20 jaar internationale ervaring in financiën en controlling met zich mee, met een gespecialiseerde achtergrond in de Aziatische markt. Hij heeft ervaring in diverse industrieën. Met de aanstelling van de man wiens expertise ligt in 'het navigeren door snelgroeiende markten, het implementeren van processen en methodologieën, en het bevorderen van succesvolle samenwerkingen in partnerschappen en joint ventures' wil het veredelingsbedrijf 'haar financiële mogelijkheden te verbeteren'.


Thibaut P. Terlon en Franck Berger

Franck treedt per 1 juli toe tot de Raad van Commissarissen (RVC). Franck brengt meer dan 35 jaar ervaring in de zaadsector met zich mee. Hij heeft senior functies bekleed bij Limagrain en is ook bij andere internationale zaadorganisaties actief geweest.

Ard Groot, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "Franck's uitgebreide ervaring zal veel wijsheid in onze bestuurskamer brengen."

Joost Pekelharing en James Amatavivadhana beëindigen hun termijn op dezelfde datum. Ard bedankt hen voor hun bijdrage.

Voor meer informatie:
East-West Seed
[email protected]
www.eastwestseed.com

Publicatiedatum: