Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ali-Reza Mayer nieuwe CFO van TFC Holland

De specialist in exotische groenten en fruit TFC Holland, onderdeel van BayWa Global Produce, heeft met ingang van 1 april zijn managementteam versterkt. Naast CEO Falk Schlusnus treedt Ali-Reza Mayer toe tot de functie van CFO.


Van links naar rechts: Falk Schlusnus (CEO TFC-Holland), Ali-Reza Mayer (CFO TFC-Holland), Benedikt Mangold (CEO BayWa Global Produce)

Geboren in München en opgeleid in bedrijfskunde, begon Ali-Reza Mayer zijn carrière in auditing voordat hij verschillende leidinggevende posities bekleedde binnen de BayWa Group, waarbij hij onlangs nog een bijdrage leverde aan het innovatieve kassenproject van de Al Dahra BayWa joint venture in de Verenigde Arabische Emiraten. Ali maakte in het voorjaar van 2023 de overstap naar TFC en stond aan het hoofd van de financiële afdelingen.

"AGF, en in het bijzonder de exotische AGF met al zijn internationale connecties, is een uiterst spannende sector en ik kijk ernaar uit om mijn eerdere ervaring samen met alle collega's en partners in te zetten voor de verdere groei van TFC," zegt Ali. De focus van het management duo zal liggen op het uitbreiden van sourcing en marketing relaties en verdere verticalisering in de upply chain.

"Ik ben verheugd dat we, na een jaar van zeer succesvol werk bij TFC, Ali-Reza Mayer hebben kunnen vastleggen voor de positie van CFO," zegt CEO Falk Schlusnus. "Samen zullen we de meer dan 30-jarige geschiedenis van het bedrijf voortzetten en de aantrekkelijkheid van TFC als een belangrijke leverancier van exotische producten versterken."

Voor meer informatie:
TFC Holland B.V.
Piet Stuurmanweg 7
2742 JX Waddinxveen
Tel: +31 (0) 174 525700
[email protected]
www.tfc-holland.nl

Publicatiedatum: