Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nunhems opent Tomato Experience Center in Nederland

Op 11 april heeft BASF | Nunhems officieel de deuren van haar Tomato Experience Center geopend in Kwintsheul, vlak bij Den Haag. In deze kas zijn meer dan 150 ToBRFV- resistente rassen te vinden. Daarnaast kan men er terecht in de moderne vergaderfaciliteiten waar de ToBRFV-resistente tomatenrassen van het bedrijf worden gepresenteerd. Daar kan men met klanten ideeën uitwisselen over hun behoeften, de innovaties van BASF en trends op het gebied van de tomatenteelt.


Het lint wordt geknipt

Klanten en telers van over de hele wereld kunnen de verschillende tomatenrassen in de kas en in de displays ontdekken en ervaren. Hier hebben ze de mogelijkheid om zelf het gevarieerde assortiment te proeven, aan te raken, te ruiken en te snijden. De bezoekersgroepen bestaan uit onder andere vakhandelspartners, experts uit de sector, teeltadviseurs en investeerders.

De strijd tegen ToBRFV met resistente rassen
"De tomatenteelt is van belang in de tuinbouwsector, omdat tomaten wereldwijd één van de belangrijkste gewassen zijn geworden. Vanaf het moment dat ToBRFV uitbrak, was BASF | Nunhems koploper bij het vinden van oplossingen om de strijd tegen dit virus te winnen. Tot op heden hebben we meer dan 25 ToBRFV-resistente rassen om oplossingen te bieden aan tomatentelers over de hele wereld", vertelt Silvia Cifre, Vice President M&S bij BASF | Nunhems. "Vandaag openen we met trots de deuren van ons Tomato Experience Center. BASF is al meer dan 50 jaar actief in de tomatenzaadsector en met dit centrum kunnen we aantonen hoe sterk ons portfolio en onze teelttechnologie zijn ontwikkeld. In deze inspirerende omgeving kunnen we onze samenwerkingen met alle spelers binnen de waardeketen naar een hoger niveau tillen."

Naast kassen en vergadermogelijkheden biedt het Tomato Experience Center ook uitgebreide teeltgegevens, productiestatistieken, data over houdbaarheid, gewicht en meer om klanten inzichten te bieden voor besluitvorming in de rassenkeuze.

Het BASF | Nunhems Tomato Esx Experience Center is gevestigd op het terrein van De Bakker Westland, een tomatenproducent uit de regio en lid van de Growers United.


Blik in de displayruimte

Voor meer informatie:
BASF | Nunhems
www.nunhems.com

Erwin de Kok
Senior Sales Specialist Tomato High Tech
+31 6 14427646
[email protected]

Slaven Ivanović
Sales Specialist Tomato High Tech
+31 6 43207425
[email protected]

Publicatiedatum: