Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wereldwijd Uitgelicht Kasgroenten op AGF.nl

Het is april, de maand dat in steeds meer kassen de volumes serieus toenemen. Gas erop dus, al is dat nog altijd waar de pijn zit, net als de uit de pan rijzende prijzen voor grondstoffen, materiaal en personeel. Uitdagingen genoeg voor zo'n mooi en gezond product. Alle reden om nieuws vanuit deze sector te plaatsen in Wereldwijd Uitgelicht Kasgroenten.

In Wereldwijd Uitgelicht Kasgroenten leggen we de nadruk op de afzet, niet op de teelt. Nieuws over de teelt en gerelateerde zaken is te vinden op www.groentennieuws.nl.

Nieuws?
Mocht je een ontwikkeling zien in de afzet van glasgroenten, een persbericht of artikel hebben, dat niet mag ontbreken in het thema, dan ontvangen wij dat graag. Ook voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Promotie
Wil je de kans grijpen om tussen de berichten over kasgroenten te staan met een banner van je bedrijf en/of producten? Dat kan ook. Je kunt een maand lang een banner boeken in het Wereldwijd Uitgelicht-blok op de nieuwsbrief voor €1.405 en op de website AGF.nl voor €1.000. Laat het weten aan izak@agf.nl.

Publicatiedatum: