Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Korneel Warnop nieuwe hoofd communicatie van Crop's

Korneel Warlop heeft met Crop's een nieuwe werkgever binnen de Belgische voedingsindustrie. Sinds 4 maart is hij Head of Corporate Communications & Public Affairs, een nieuwe functie binnen het bedrijf.

Crop's is actief in groenten, fruit en kant-en-klaarmaaltijden en bijgevolg een belangrijke toeleverancier van supermarkten in binnen- en buitenland. Het bedrijf werd in 1977 opgericht en is nog steeds in handen van de familie Delbaere. Intussen is het bedrijf goed voor een omzet van 500 miljoen per jaar en heeft het 350 medewerkers in Belgiƫ en 1000 wereldwijd, verspreid over 9 productiesites en 6 sales offices. De hoofdzetel is in het West-Vlaamse Ooigem.

Korneel Warlop (40) was tot november werkzaam als Vice President Marketing EMEA bij chocoladegigant Barry Callebaut, het bedrijf dat hij na zes jaar verliet. Eerder was hij aan de slag in diverse communicatiefuncties - waaronder 10 jaar als woordvoerder - bij AXA, AB InBev en Barry Callebaut.

"Ik ben erg enthousiast om aan de slag te gaan als wereldwijd communicatieverantwoordelijke bij Crop's. Naast een succesverhaal van West-Vlaams ondernemerschap is het ook een onderneming met sterke bedrijfswaarden en een gezonde groeiambitie. Ik kijk ernaar uit om samen met het team bij te dragen tot het toekomstig succes van deze ruwe diamant uit de Belgische voedingsindustrie", zegt Korneel Warlop.

"We zijn blij dat Korneel ons bedrijf zal vervoegen. Zijn ervaring in marketing, communicatie en public affairs zal zonder twijfel een meerwaarde zijn voor onze bedrijfsvoering en onderstreept ook de ambitie van Crop's om nog intensiever in te zetten op de connectie met medewerkers, klanten en de bredere community waarin we wereldwijd actief zijn.", zegt Bart Noppe, Chief Human Resources Officer bij Crop's.

Voor meer informatie:
Crop's
Oostrozebeeksestraat 148
8710 Ooigem, Belgiƫ
Tel.: +32 56 67 63 00
info@crops.be
www.crops.be

Publicatiedatum: