Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-in- en verkoper Jan van der Graaf van Van Tol Versunie viert 70e verjaardag

Jan van der Graaf, AGF in- en verkoper bij Van Tol Versunie, hoopt zaterdag 70 jaar te worden. "Met het bereiken van deze respectabele leeftijd zal de rol die Jan bijna 19 jaar lang bij Versunie heeft vervuld, veranderen. De belklanten van Jan zijn al door hem zelf op de hoogte gesteld van het feit dat Jan per zaterdag 24 februari gaat stoppen met zijn binnenlandse verkoopactiviteiten. Met nadruk op binnenlandse activiteiten, omdat we Jan bereid hebben gevonden om de exportactiviteiten richting Suriname te blijven verzorgen", aldus de collega's & directie van Van Tol Versunie.

We zijn Jan zeer erkentelijk voor de vele jaren dat hij, als oud-ondernemer, vele afnemers/ondernemers heeft geholpen om de AGF-verkopen te stimuleren met zijn brede AGF-kennis, passie en ervaring. Het paradepaardje van Jan, de Sweet & Sunny aardbeien, blijven wij verkopen via Postuma AGF. Jan, geniet samen met je vrouw van de vrijgekomen tijd en geniet vooral van je kleinkinderen", aldus zijn collega's.

Wil je Jan feliciteren, stuur dan een mailtje naar jvdgraaf@hetnet.nl

Publicatiedatum: