Het afscheid deed het koppel hun zaak in vraag stellen. “Wat zouden we doen? Op zoek gaan naar personeel? Maar waar vind je goeie medewerkers? En ook: ik kom uit de tijd van enorm lange dagen, weinig verdienen én roepende chefs. Naar die tijd moeten we niet meer terug. Maar de slinger is nu naar de andere kant doorgeslagen. Ze willen veel geld én een goeie work-life-balance. Dat is moeilijk in onze stiel.”
Dhooge en Sulmon beslisten om het sinds nieuwjaar alleen te doen, zo schrijft De Standaard. “We hebben een groot restaurant, maar we ontvangen nog maar twaalf mensen. De kaart is beperkt. Vroeger waren er zeven hoofdgerechten, nu nog vier.” De twee doen alles zelf. “Deze week zijn hier negen kilo garnalen aangekomen. We hebben ze samen gepeld om kroketten te maken. En deze ochtend heeft Joke de groenten gekuist voor ze de zaal begon klaar te maken voor onze gasten.” Er komt zelfs geen poetshulp meer naar het stemmige restaurant in Wannegem-Lede. “Het is niet omdat ik sterrenchef ben dat ik me te goed voel om mijn fornuis te kuisen of af te wassen.” Lees hier meer.