Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Abraham bij Jan Oskam

Ronald Wieman - ruim 19 jaar in dienst bij Jan Oskam BV als in- en verkoopverantwoordelijke voor het hardfruit - werd afgelopen zaterdag 50 jaar. Uiteraard in goede gezondheid omdat hij veel fruit proefondervindelijk nuttigt en de kwaliteit hoog in het vaandel staat bij de Vleutense hardfruit-exporteur.

Ronald werd eind 2004 benaderd door Kees Oskam die hem al kende door zijn keurmeesterswerk voor Frutera van wijlen good-old Arie van Rijnsbergen. Door diverse verwikkelingen rondom de toekomst van Frutéra werd zijn functie geschrapt en Kees Oskam zag in hem een potentiële, gemotiveerde, commerciële kracht uit een ‘fruithandels-nest’. Omgekeerd sprak de insteek van Oskam met vrijheid i.c.m verantwoordelijkheid Ronald heel erg aan. Per 01-01 2005 ving het dienstverband aan.

Ronald houdt bij voorkeur zijn zaken in eigen hand, kent de internationale perenmarkt op zijn duimpje en heeft ook graag een pilsje in de hand. De kantine van de Cothense handbalclub heeft altijd een goede klant aan hem.

De toekomst bij Oskam blijft aantrekkelijk voor de kersverse Abraham, omdat er altijd ontwikkelingen worden opgestart vol uitdaging. Alle collega’s, inclusief Kees Oskam wensen Ronald nog heel veel goede, gezonde en gezellige jaren toe in een werkomgeving vol afwisseling.

Felicitaties uitsluitend per e-mail aan ronald@janoskam.nl

Publicatiedatum: