Tholen - Sinds deze week is Dominiek Keersebilck gestart als nieuwe business developer bij Demargro. Bij de importeur/exporteur uit Ardooie in West-Vlaanderen zal de ervaren sectorman zich gaan richten op het ontwikkelen van de uitbreiding van nieuwe productgroepen bij bestaande of potentiële klanten. "Met ruim 20 jaar ervaring in de sector, voornamelijk aan de kant van de producenten, is het ontzettend boeiend om ook eens kennis te maken met de andere kant van de keten: de handel", vertelt Dominiek.

Dominiek heeft al een heel leven in de AGF-sector achter de rug. Ruim 20 jaar geleden startte hij bij VLAM in de promotie van groenten en fruit, waarna Dominiek sinds 2007 een gekende naam was bij de REO Veiling. "Daar heb ik een mooie tijd gehad en waardevolle contacten op mogen bouwen, maar na bijna 16 jaar was het toch tijd om eens verder te kijken."

Of hij er ook wel eens aan gedacht heeft om de sector achter zich te laten? "Natuurlijk denk je daar ook over na, maar, net als velen in de sector, kruipt het groenten- en fruit-bloed waar het niet gaan kan. Ik heb de laatste jaren mijn sectorervaring uitgebouwd. De AGF-sector is zo specifiek en dynamisch dat ik het gevoel had dat ik hier nog niet klaar was. Met mijn ervaring hoop ik nog veel te kunnen bijdragen aan de sector en groenten en fruit mee in een positief daglicht te zetten. Die kans heb ik gekregen bij Demargro, waar ik sinds maandag officieel gestart ben."

Hier gaat hij dus aan de slag als business developer. "In de eerste maanden zal ik me voornamelijk bezig houden om de interne bedrijfsvoering van dit ervaren bedrijf te leren kennen", legt Dominiek uit. "Demargro is een bekende naam in de sector met een grote verscheidenheid aan klanten in verschillende landen. Hierbij zijn we natuurlijk gespecialiseerd in bepaalde productgroepen, zoals aardbeien, hardruit, tomaten en prei, maar er zijn nog zeer veel andere mooie producten in Vlaanderen waar we bestaande klanten graag kennis mee laten maken."

"Dit verder uitbouwen is de mooie uitdaging waar ik vol voor wil inzetten. Hierbij zal ik me dus eerst richten op het bestaande netwerk van het bedrijf, maar het is niet onlogisch dat ik in de nabije toekomst ook verder zal kijken naar potentiële nieuwe klanten en nieuwe markten om zo mee te helpen de dynamiek van veranderende productie en afzet mee op te bouwen en als bedrijf verder te groeien."

"Ik ben verheugd dat Demargro me de kans heeft gegeven. Bovendien kijk ik uit naar de Fruit Logistica, waar ik hoop veel van de bestaande klanten te ontmoeten. Daarnaast is het een mooie manier om mezelf te introduceren als de nieuwe business developer van Demargro", besluit Dominiek.

Voor meer informatie:
Dominiek Keersebilck
Demargro
Ter Vlucht 5
8850 Ardooie, België
+32 479 96 95 01
dominiek@demargro.be
www.demargro.be