Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leen van Weenen 75 jaar groenteman en 65 jaar getrouwd

Dubbel feest bij Veiling Zaltbommel vanmorgen. Leen van Weenen (Van Weenen Groente en Fruit) is 75 jaar groenteman en 65 jaar getrouwd met zijn vrouw Riet. Daar werd vanmorgen, voor het draaien van de veilingklok uiteraard even aandacht aan geschonken op de veiling. Leen van Weenen is immers niet weg te denken als klokkoper bij Veiling Zaltbommel.

Van Weenen Groenten en fruit werd gestart door Cor van Weenen, de vader van Leen, maar vanwege diens reumatische klachten werd Leen al vroeg voor de leeuwen gegooid. Op z'n twaalfde ging hij nog maar een halve dag naar school en verder hielp hij zijn vader in de zaak.

Van Weenen Groenten en Fruit staat elke week op een tiental markten. In verband met het jubileum heeft het bedrijf speciale jacks laten maken voor komende zaterdag met de tekst 'Van Weenen 75 jaar groenteman'. Ook zijn er speciale aanbiedingen.

Publicatiedatum: