Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maaltijdspecialist groeit verder door

Versspecialist Tijssen neemt Smits Good Food over

Eind september opent Versspecialist Tijssen een tweede vestiging in de voormalige winkel van Smits Good Food in Heesch. Tijssen is al ruim 30 jaar een begrip in Puiflijk, waar Jan-Willem een groentewinkel startte en uitbreidde naar verswinkel, catering en maaltijdspecialist en maaltijdservice.

Om door groeien in maaltijdservices werden begin juni de maaltijdenservices van Heufs Maaltijden en De Gasterije overgenomen. Met de aankoop van Smits Good Food in Heesch is de derde overname in korte tijd een feit. Momenteel wordt de winkel grondig verbouwd en omgebouwd tot verswinkel waar nog altijd groenten en fruit worden verkocht.

Smits Good Food sloot na een periode van 2 jaar. Het was voor de familie die tot dan toe altijd op markten heeft gestaan een ambitieus project en nieuw avontuur. "Hoewel dit het einde markeert van een hoofdstuk, is het niet het einde van ons verhaal. Wij hopen in een later stadium weer iets voor jullie te kunnen betekenen! De ambitie is er in ieder geval! Voorlopig blijven wij zonder onderbreking doorgaan met het leveren van fruit aan bedrijven!", zo laten ze weten.

Bron: Smits Good Food, Tijssen Uw Versspecialist

Publicatiedatum: