Smits Good Food

Markthandelaar opent verswinkel

De familie P. Smits, al jarenlang een vaste waarde op markten in de regio Heesch, heeft een grote verswinkel in het centrum van het dorp. Smits Good Food winkel is naast AGF-speciaalzaak een traiteur en een heuse versbeleving.

"De pizza wordt vers voor uw neus gemaakt, alleen thuis nog even in de oven schuiven. En de keuze is enorm, vitrines vol maaltijden in alle categorieën. Het is een grote, moderne winkel waar met man en macht gewerkt wordt aan vers, gezond en gemak", aldus Gebrs van Aarle die broer en zus Pieter (31) en Simone (28) Smits feliciteerde met de nieuw stap.  

Opa Smits handelde al in groenten, hun jong overleden vader Peter ging als venter op pad. De derde generatie staat al wekelijks op de markten in Berghem, Geffen, Vinkel en Heesch en heeft 30 medewerkers in dienst. 

Met het vaste verkooppunt spelen ze in op de toenemende vraag naar gemak, naast kwaliteit. Simone Smits: ,,We zien dat gezond en bewust eten steeds belangrijker wordt. En klanten vragen steeds meer diversiteit. De één is vegetariër, de ander veganist, weer een ander eet glutenvrij.’’ De winkel bevat een grote open keukenruimte waarin al dat soort maaltijden worden bereid. Smits blijft ook met de markthandel doorgaan maar met een kleinere kraam.

foto's: Gbrs van Aarle

Smits groente en fruit
Smits Good Food
@P.Smits groente en fruit


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven