Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Smits Good Food

Markthandelaar opent verswinkel

De familie P. Smits, al jarenlang een vaste waarde op markten in de regio Heesch, heeft een grote verswinkel in het centrum van het dorp. Smits Good Food winkel is naast AGF-speciaalzaak een traiteur en een heuse versbeleving.

"De pizza wordt vers voor uw neus gemaakt, alleen thuis nog even in de oven schuiven. En de keuze is enorm, vitrines vol maaltijden in alle categorieën. Het is een grote, moderne winkel waar met man en macht gewerkt wordt aan vers, gezond en gemak", aldus Gebrs van Aarle die broer en zus Pieter (31) en Simone (28) Smits feliciteerde met de nieuw stap.  

Opa Smits handelde al in groenten, hun jong overleden vader Peter ging als venter op pad. De derde generatie staat al wekelijks op de markten in Berghem, Geffen, Vinkel en Heesch en heeft 30 medewerkers in dienst. 

Met het vaste verkooppunt spelen ze in op de toenemende vraag naar gemak, naast kwaliteit. Simone Smits: ,,We zien dat gezond en bewust eten steeds belangrijker wordt. En klanten vragen steeds meer diversiteit. De één is vegetariër, de ander veganist, weer een ander eet glutenvrij.’’ De winkel bevat een grote open keukenruimte waarin al dat soort maaltijden worden bereid. Smits blijft ook met de markthandel doorgaan maar met een kleinere kraam.

foto's: Gbrs van Aarle

Smits groente en fruit
Smits Good Food
@P.Smits groente en fruit

Publicatiedatum: