Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerderijwinkel De Haarse Gaard viert 10-jarig jubileum

Tholen - Precies tien jaar geleden, op 1 mei 2014, de geboortedag van grondlegger van het familiebedrijf Toon van Rossum én Dag van de Arbeid, opende Plattelandswinkel De Haarse Gaard haar deuren in Haarzuilens. Wat begon met de verkoop van eigen fruit van Fruitteeltbedrijf Van Rossum uit de schuur, groeide uit tot een gezellige en professionele verswinkel met een veelzijdig assortiment. Je kunt er terecht voor de ingrediënten voor een complete maaltijd en je scoort er ook een leuk cadeaupakket of fruitmand.

Tony van Rossum (3e generatie fruitteler) en Paulien Okkerman

De stadsuitbreiding van Utrecht en corona hebben de winkelverkopen een flinke boost gegeven. "Onze winkel zit aan de rand van Leidsche Rijn, wat voor ons een heel interessant afzetgebied is", vertelt Paulien Okkermans. "Na corona stagneerde het even, maar nu zien we dat de belangstelling voor onze winkel weer groeit." Cadeaupakketten zijn een hardloper, maar ook de lokale producten lopen goed.

Paulien in de winkel

Het jubileum wordt uitgebreid gevierd met cadeautjes voor klanten, een puzzelactie, en komend weekend is er een feest met een proeverij en vermaak voor de kinderen.

Voor meer informatie:
Plattelandswinkel De Haarse Gaard/Fruitteeltbedrijf Van Rossum
Paulien Okkerman
Thematerweg 8
3455 SN Haarzuilens
T: 06-54 33 84 22
M: 06-21 24 48 23