Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
inNOWvate Supply Chain Event 2023

RTI Blockchain verkozen tot meest veelbelovende supply chain scale-up

De Nederlandse scale-up RTI Blockchain heeft de zesde European Supply Chain Scale-up Contest gewonnen tijdens het inNOWvate Supply Chain Event op 11 mei 2023. Deze prestigieuze wedstrijd is een initiatief van Supply Chain Media, uitgever van de Nederlandse tijdschrift Supply Chain Magazine en de driemaandelijkse Europese publicatie Supply Chain Movement. Tijdens dit evenement op locatie overtuigde RTI Blockchain de aanwezigen – supply chain verantwoordelijken - van de waarde van haar registratieplatform bij het inzichtelijk maken van waar herbruikbare ladingdragers zich bevinden in de toeleveringsketen door eenvoudige registratie én koppelingen met bestaande systemen.  

Tijdens de 6e editie van het inNOWvate Supply Chain Event streden drie scale-ups om de publieksprijs. De Nederlandse scale-up RTI Blockchain kreeg de meeste stemmen van het publiek voor zijn innovatieve oplossing om de administratie van pallets en andere ladingdragers en financiële transacties volledig te automatiseren. Deze scale-up overtrof de andere twee finalisten: Garvis uit België met een planningsoplossing geïntegreerd met ChatGPT en Sweep uit Frankrijk met een uitgebreide CO2-administratieoplossing. 

European Scale up Contest 
Vorig jaar participeerde RTI Blockchain nog als start-up in de contest, dit jaar als scale-up. Uit een selectie van 25 bedrijven, is RTI Blockchain samen met Garvis en Sweep, verkozen tot finalist tijdens de scale-up contest. Aan de hand van een drie minuten-pitch in de finale, zorgden publieksstemmen voor de winnaar van de contest. De aanwezige supply chain verantwoordelijken werden aangemoedigd te stemmen voor de oplossing die hen het meeste aanspreekt en in hun ogen een directe toepasbaarheid kent. De support van de supply chain is een kroon op het werk en een bevestiging van de oplossing die het biedt voor de markt.  

  

Yves du Bois, oprichter en CXO van RTI Blockchain: “Elke keer voelt het onwerkelijk dat het een feest van herkenning is, voor wat betreft de uitdagingen op het gebied van emballage management in de supply chain en hoe RTI Blockchain dat het hoofd biedt. Deze award is een prachtige beloning en bevestiging voor het team en de prestatie die zij leveren. Trots op wat wij samen neerzetten.”  

Eerder verscheen RTI Blockchain al in de Maturity Matrix of European Supply Chain Start-ups 2023, in de categorie Supply Chain Blockchain. 

Over inNOWvate 
InNOWvate is het event voor Supply Chain verantwoordelijken, in de groothandel, detailhandel en bij fabrikanten. Een organisatie van Supply Chain Media. Een vast element van dit supply chain event is de European Supply Chain Start-up & Scale-up Contest, met als doel: het bevorderen en ontwikkelen van de ondernemerscreativiteit en innovatie van start-ups en universitaire spin-offs voor bedrijven in de toeleveringsketen. 

De Nederlandse startup RTI Blockchain transformeert blockchain tot 's werelds toonaangevende oplossing voor het beheer van herbruikbare ladingdragers. De oplossing van RTI Blockchain is een betrouwbaar dashboard voor het beheer van ladingdragers voor bedrijven die manieren zoeken om alle substantiële zwakke punten in de toeleveringsketen weg te nemen én samen te werken in de keten. Op weg naar een wereld met enkel herbruikbare ladingdragers in een duurzame en circulaire keten.  

Voor meer informatie:
Sanne Kruis 
RTI Blockchain
Tel +31 6 49 65 17 01 
sanne@rtiblockchain.nl 
www.rtiblockchain.com/   

Publicatiedatum: