Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Organic Food & Eco Living Iberia (Madrid, 7 en 8 juni 2023)

"Nog maar 8 stands vrij"

"De voorbereidingen voor de vierde editie van Organic Food & Eco Living Iberia, een referentiepunt voor de biologische sector op internationaal niveau, zijn volop aan de gang. De beurs, die plaatsvindt op 7 en 8 juni in Ifema Madrid, kan rekenen op een hoge opkomst, zowel van bezoekers als exposanten. Tien weken voor de start van het evenement zijn er nog maar 8 stands vrij."

Internationaal karakter
De vorige editie van Organic Food & Eco Living Iberia was de meest internationale in haar geschiedenis. Er namen toen meer dan 25 landen deel. "Ook komende juni is het internationale karakter verzekerd met paviljoens van onder meer België, Frankrijk, Italië, Griekenland, Polen, Portugal, Oostenrijk, Zuid-Korea, Argentinië, Ecuador, Bolivia en Paraguay." 

Daarnaast werkt de organisatie aan haar Hosted Buyers programma, met de deelname van 300 internationale kopers van hoog niveau. "Organic Food & Eco Living Iberia 2023 zal een recordaantal bezoekers verwelkomen uit landen van Noord-Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Alle Europese landen zullen vertegenwoordigd zijn met kopers uit Frankrijk, Portugal, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zweden en Denemarken."

Regionale paviljoens
Spanje zal zijn positie als wereldleider in biologische productie tentoon stellen. "Bezoekers zullen ook dit jaar terecht kunnen bij de regionale paviljoens van onder meer Castilla La Mancha, de Valenciaanse Gemeenschap, Murcia, Madrid, La Rioja, Navarra, Extremadura en Andalusië." Er kunnen nog altijd stands gereserveerd worden.

De grootste beurs voor de bio-sector in Spanje
"Organic Food & Eco Living Iberia 2023 wordt de grootste beurs voor de biologische sector op het Iberisch schiereiland. Gedurende twee dagen zullen merken, bedrijven en telers de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en biologisch voedsel en drinken, synoniem voor natuurlijke gezondheid en welzijn, presenteren aan internationale kopers."

"Op de beursvloer van Organic Food Iberia krijgen allerlei producten aandacht: groenten en fruit, wijn, bier, sterke drank, Free From en veganistisch voedsel, zuivel, conserven, diepvries, oliën, vis, peulvruchten, ontbijtgranen, snacks, chocolade, koffie, thee, kruiden, bakkerijproducten, noten, groentedranken, fruitsappen, granen en zaden. In de ruimte voorbehouden voor Eco Living Iberia vindt de bezoeker een grote verscheidenheid aan cosmetische producten, supplementen, reinigingsmiddelen, huishoudelijke producten en lifestyle."

Voor meer informatie:
Organic Food Iberia
www.organicfoodiberia.com

Publicatiedatum: