Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Christiaan van Terheijden nieuwe directeur Lan Handling Technologies

Lan Handling Technologies heeft Christiaan van Terheijden benoemd tot nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van het bedrijf, met ingang van 1 maart 2023.

Van Terheijden (46) heeft uitgebreide ervaring in het leiden van complexe internationale organisaties in de technische sector. De afgelopen acht jaar was hij CEO van Minkels binnen de Legrand Group, een wereldwijde specialist in elektrische en digitale gebouwinfrastructuren. 

In een reactie op zijn aanstelling zegt Van Terheijden: "Lan Handling Technologies is een zeer innovatief bedrijf, dat zich op de internationale markt onderscheidt met zijn hoogwaardige geïntegreerde handling oplossingen. De enorme ervaring en toewijding van het team geeft mij veel energie om het bedrijf nog verder te laten groeien en onze ambitieuze ontwikkelingsplannen te realiseren."

Bart Aangenendt, CEO van Hydratec Industries, moederbedrijf van Lan Handling Technologies: "Ik heb vertrouwen in de toekomst van Lan Handling Technologies onder leiding van Christiaan. Lan kijkt terug op succesvolle jaren, maar er is ongetwijfeld nog veel potentieel om onze positie als wereldwijde leverancier van geïntegreerde handling toepassingen verder te versterken en uit te breiden."

Van Terheijden heeft een Master in Industrieel Management en in Marketing, is getrouwd en heeft de Nederlandse nationaliteit.

Lan Handling Technologies, een Hydratec Industries dochteronderneming met vestigingen in Halfweg en Tilburg, ontwerpt en installeert productie automatiseringssystemen voor Agri food producenten wereldwijd. In de ruim 50 jaar dat Lan actief is, zijn er meer dan 500 machinelijnen geleverd waarmee dagelijks ruim 100 miljoen producten verwerkt worden. 

Het beursgenoteerde technologiebedrijf Hydratec Industries levert industriële systemen en hoogtechnologische componenten om te voldoen aan de groeiende vraag op het gebied van voeding, gezondheid en mobiliteit.

Bron: Lan Handling Technologies

Publicatiedatum: