Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Voedselveiligheid en kwaliteit, daarin onderscheidt het Israëlische citrus zich"

Uit de oude doos: Ted Buijs van Mtex

“Waarom werken jullie niet met importeurs, dat is toch voordeliger?”, vraagt Pieter Boekhout aan Ted Buijs van Mtex in 2006. Ted legt uit dat het bedrijf als producent het liefst zo dicht mogelijk bij de consument wil zijn, om voeling te hebben met consumentenwensen. Naast citrus teelt Mtex ook mango, avocado, paprika, cherrytomaten, aardappelen, druiven en ze zullen dat jaar ook beginnen met kruiden. 
Ted legt verder onder meer uit hoe het water wordt beheerd in de citrusteelt en wordt de marktsituatie in en rond Israël toegelicht.

Publicatiedatum: