Morris Peters, NJ Witkamp:

"Na een uitstekend importseizoen Spaanse mini-komkommers nu ook Nederlands seizoen gestart"

NJ Witkamp is het nieuwe seizoen gestart met mini-komkommers. "Dit jaar werken we met meer telers dan vorig jaar, met in totaal net iets meer dan 12 hectare. Vorig jaar was er te weinig product om alle klanten te kunnen bedienen, maar dit jaar hopen we al hun klanten te kunnen bedienen", vertelt Morris Peters.

"Na een uitstekend import- seizoen van Spaanse mini- komkommers, kunnen we nu ook weer onze vertrouwde Nederlandse mini-komkommers aanbieden", aldus Morris. De mini-komkommers worden voornamelijk gesorteerd in 9 kg (met bloem) onder het eigen merk Jackpot. Tevens worden ze ook gesorteerd in 4 kg onder het merk Triumph.

"Dit biedt een bekend gevoel en kwaliteitsgarantie aan onze klanten. Indien gewenst kunnen we ook in EPS of een andere specifieke verpakking leveren."

Naast mini-komkommers, worden er later in het seizoen ook stek (lange dunne) komkommers, witte courgettes en Turkse (lange) aubergines geteeld door diverse telers voor NJ Witkamp. De afzet van NJ Witkamp is door heel Europa, inclusief groothandelsmarkten in Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Voor meer informatie:
Morris Peters
NJ Witkamp
ABC Westland 300
2685 DD  Poeldijk
0174-282930
06-34113563
morris@witkamp.nl
www.witkamp.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.