Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Skillpack

"Automatische topsealer verwerkt ook dunne monomaterialen"

De foodsector vraagt om kosten- en grondstoffenreductie. Deze champignonmixen in een kartonnen tray zijn verpakt op een automatische traysealer. "De getoonde oplossing is perfect voor de foodsector waar de verduurzaming en een betere voedselketen steeds belangrijker wordt", aldus Arjan Morêe, een van de eigenaren van Skillpack.

Met het oog op de toekomst en de afbreekbaarheid van de materialen, ontwikkelt Skillpack met haar partners en leveranciers door om onder andere dunne mono materialen op hun machines te verwerken. Arjan: "We zien dit ook zeker terug in de aanvragen die bij ons binnenkomen. Maar gelukkig zijn wij hier al vanaf 2004 mee bezig, met onze Split-It methode. Belangrijk ook is te weten dat al onze topsealers zijn uitgerust met een snelwisseldeelmatrijs. Dit samen met de recycling zorgt voor een kosten- en grondstoffen-reductie." 

De kartonnen verpakking is, na het verwijderen van de folie, tot wel 90% recyclebaar. Daarnaast is de verpakking gas- en luchtdicht, vriezer én magnetron bestendig en indien nodig is ook een ovenvariant mogelijk. De verpakking kan worden voorzien van eigen design aan de binnen- en buitenkant.

Voor meer informatie
Skillpack BV
Tel.: +31 (0)78 6933900
info@skillpack.nl 
www.skillpack.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.