Poorthuis Packaging op Fruit Logistica 2023

"We presenteren de lichtste PP emmer van Europa"

Poorthuis staat dit jaar voor het eerst op de Fruit Logistica in Berlijn. Volgens het team van Poorthuis het juiste moment omdat het bedrijf een breed scala aan nieuwe verpakkingen voor groente en (convenience) fruit kunnen laten zien. Poorthuis laat een complete serie topseal emmers en trays zien gemaakt uit rPET. Voor de productie van deze emmers en trays wordt steeds meer “pro consumer” recycled materiaal ingezet. Het “Tray2Tray” materiaal komt in steeds grotere hoeveelheden binnen waardoor het steeds meer ingezet kan worden.

In 2008 ontwikkelde en introduceerde Poorthuis de eerste PP Tomatenemmer die 20% lichter was dan de standaard emmers in de markt. "Nu presenteren we op de Fruit Logistica de lichtste PP emmer van Europa! Deze emmer is wederom 20% lichter dan de huidige emmers. De emmers en deksels zijn ook als “mono” set verkrijgbaar en zijn 100% recyclable", aldus Team Poorthuis. "Naast de kunststof verpakkingen laten we ook een serie kartonnen verpakkingen zien waaronder een kartonnen emmer en deksel die full colour te bedrukken is!"

Poorthuis Packaging is standhouder op de Fruit Logistica in Berlijn, Hal 1.2, stand A-14.

Voor meer informatie:
Poorthuis Packaging BV
De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen
sales@poorthuisbv.nl
www.poorthuispackaging.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.