Nieuwe spectrometer inzetbaar voor in-line kwaliteitscontrole van fruit

Avantes, fabrikant van spectroscopische oplossingen, kondigt met de lancering van de Pacto spectrometer aan. De Pacto garandeert brede inzetbaarheid in verschillende toepassingen en industrie├źn, van in-line kwaliteitscontrole van fruit tot bloedanalyse in het lab.

De Pacto is verkrijgbaar in meerdere configuraties, elk ontworpen om aan specifieke applicatie vereisten te voldoen. De Pacto is compatibel met Avantes lichtbronnen, accessoires en AvaSoft-software, waardoor eenvoudige integratie met andere producten of systemen wordt verzekerd.

Een van de belangrijkste kenmerken waarmee de Pacto zich onderscheidt van andere spectrometers, is zijn aanpasbaarheid aan specifieke applicatie behoeften. Door gebruik te maken van verschillende gratings en slits, kan de prestatie van de Pacto worden afgestemd op de toepassing. Daarnaast biedt de Pacto de optie om te kiezen uit verschillende communicatieprotocollen, waardoor de veelzijdigheid verder wordt vergroot.

De Pacto wordt geproduceerd met AvaMation, een semi-geautomatiseerd productieproces dat superieur inter-instrument reproductie garandeert. Dit betekent dat gebruikers kunnen vertrouwen op de precisie en consistentie van meetresultaten, ongeacht welke variatie wordt gekozen.

Voor meer informatie:
Avantes
marketing@avantes.com
www.avantes.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.