Nieuwe Fam groentesnijmachine

FAM Stumabo toont op de komende Fruit Logistica hun snij-innovaties in de groente- en fruitindustrie.

FAM richt zich op de ontwikkeling van industriële snijmachines voor de voedingsindustrie met de oplossingen die zij nodig hebben voor het snijden, versnijden en in blokjes snijden van groenten, fruit en aardappelen.

"In de afgelopen 60 jaar hebben we een langdurige nauwe samenwerking opgebouwd met bedrijven, klanten en partners. Wij zijn aanwezig in alle continenten, met ervaringscentra voor klanten, voorraden en service. Een belangrijke factor voor onze kwaliteit is de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Stumabo International, fabrikant van precisiemessen voor de levensmiddelenindustrie.

Op hun stand presenteren zij de volgende machines:

FAM Centris™ 315 - is een compacte snijmachine, ontworpen voor klanten die op zoek zijn naar perfecte snijkwaliteit, lange houdbaarheid, flexibiliteit en snelheid terwijl de kosten geminimaliseerd worden en de tijd die nodig is om elke taak te voltooien verminderd wordt. 

FAM Dorphy - is een instapmodel snijmachine, die de snijkwaliteit van de messen met hoge capaciteit combineert met ultieme flexibiliteit, waardoor de arbeidskosten laag blijven en de productiviteit maximaal is.

FAM Flexis Optitec - is een technisch geavanceerde snijmachine met vlakke band die verwerkers maximale flexibiliteit biedt en tegelijk de hoogste hygiënestandaard in de sector bepaalt.
 
FAM Lifis.2 - is een krachtige, transversale V-band snijmachine voor het perfect snijden van bladgroenten en een grote verscheidenheid aan langwerpige groenten. 

FAM Tridis™ 240 HD - is een werkpaard van een snijmachine, ontworpen voor grote volumes en continue productstromen, geschikt voor vele verschillende producten, zowel harde als zachte, zoals wortelen, rapen, knolselderij, broccoli, uien, aardappelen, mango's, appels, peren, aardbeien en nog veel meer. 

FAM Volantis™ - is de nieuwste V-riem snijmachine ontworpen voor het nauwkeurig dwars snijden van een grote verscheidenheid aan langwerpige en langwerpige producten zoals sperziebonen, wortelen, courgettes, enz. tot een diameter van 160 mm. 

Bezoek ze in Hal 1.1 - Stand A41.

Voor meer informatie:
Wilfried Rombauts
Stumabo International
+32 (0)3 870 70 10
info@stumabo.com 
www.stumabo.com  
www.fam.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.