Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bananen-icoon Ron van Viegen (Fyffes) met pensioen

Bananen-icoon Ron van Viegen van Fyffes gaat met pensioen. "Gisteren was de laatste werkdag van onze oudst-gediende en beste bananenverkoper ooit binnen de organisatie", zo meldt het team van Fyffes.

"Op 31 augustus 1981 begon de jonge Ron van Viegen aan zijn nieuwe functie bij ‘de firma’ als commercieel medewerker op de bananenafdeling. Inmiddels al jaren uitgegroeid naar Senior Account Manager en Commercial Manager Wholesale. Ron gebruikte deze titels echter nooit want daar is hij te nuchter voor.

Hij werd gistermorgen door zijn collega’s geprezen om zijn heerlijke, bloemrijke verhalen, zijn onuitputtelijke aandacht en enthousiasme, uitzonderlijke wijze van verkopen, maar ook dat hij een icoon is in de gehele ‘banana business’ en zijn niet te evenaren verkoopkwaliteiten.

Zo’n 10 miljard bananen – ruime schatting – zal hij in zijn werkzame leven bij Velleman & Tas + Fyffes hebben verkocht! Na 41 jaar, 3 maanden en 22 dagen was gisteren dan toch écht zijn allerlaatste werkdag aangebroken…"

Voor hen die Ron willen bedanken of hem een mooi en welverdiend pensioen toe te wensen: rotterdam@fyffes.com 

Publicatiedatum: