Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voormalig directeur The Greenery Growers

Mark-Jan Terwindt nieuwe boegbeeld Royal Anthos

Op 13 februari a.s. start Mark-Jan Terwindt als algemeen directeur bij Royal Anthos. Henk Westerhof maakte dit 21 december bekend tijdens de druk bezochte eindejaarbijeenkomst van Anthos in Sassenheim. Na vele jaren krijgt Anthos hiermee een nieuw boegbeeld.


Mark-Jan Terwindt

Bij het zien van de volle zaal concludeerde Mark-Jan (57) dat Anthos een levendige vereniging is, wat een grote verdienste is van Henk Westerhof. “Het zijn roerige tijden en er komt veel op ons af. Mijn doel is om onze licence to deliver tot in lengte van dagen te behouden”, vertelde hij.

Bedrijfsbezoeken
Mark-Jan kent de tuinbouwsector goed. Hij werkte 17 jaar in verschillende commerciële functies in de sierteeltsector bij Royal FloraHolland en Noviflora. De afgelopen twee jaar was hij directeur bij de The Greenery Growers. Mark-Jan volgde een opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit, is getrouwd en vader van drie dochters. Hij gaf aan er zin in te hebben en te starten met bedrijfsbezoeken bij de leden. Daarbij zal hij hen vragen welke onderwerpen op dit moment en over drie jaar voor hen spelen.

Alle vertrouwen
Vanaf 1 maart blijft Henk Westerhof tot de Algemene Ledenvergadering achter de schermen actief als voorzitter en sparringpartner van Mark-Jan. Streven is per 1 juni een nieuwe voorzitter te hebben. Henk Westerhof heeft alle vertrouwen in Mark-Jan Terwindt als nieuw boegbeeld: “Naast affiniteit met de sector, heeft hij ruime ervaring opgedaan in de bestuurlijke wereld en in leidinggevende posities. Hij kent de weg in internationale omgevingen en weet wat er speelt bij ondernemers, zowel aan productie-, als handelskant.”

bron: Anthos

Publicatiedatum: