Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Früchte Pedros

Grote vraag naar blueOrange sinaasappelen

Enrique Pedros-Frank van het bedrijf Früchte Pedros vertelt dat er een goede vraag is naar het premiummerk blueOrange. "Het merk komt uit de Spaanse regio Castéllon. Per week ontvangen we drie pallets Navelina's en vijf à zes pallets met clementines van het ras Clemenules. Vanwege de weersomstandigheden vallen ze echter wat kleiner uit." De prijzen liggen op een gemiddeld niveau.


Enrique Pedros-Frank

Vooral de speciaalzaken tonen veel belangstelling voor het merk. "Sinds we het merk in ons assortiment hebben, zien we de vraag jaarlijks toenemen. Over het algemeen tonen de agf-speciaalzaken nog steeds veel belangstelling voor hoogwaardige producten", aldus Enrique. Het seizoen begon eind oktober en zal afhankelijk van het aanbod nog tot juni/juli lopen. Clemenules heeft Früchte Pedros tot januari in het aanbod, waarna Nadercott uit Zuid-Afrika volgt. Toch worden er ook nog steeds voordelige producten verkocht. Ook weekmarkten en horecagelegenheden uit de regio horen tot de klanten van Früchte Pedros. 


Sinaasappelen van het merk blueOrange

Voor meer informatie:
Enrique Pedros-Frank
Früchte Pedros/Enrique Pedros GmbH
Leyher Straße 107
D-90431 Nürnberg, Duitsland
Tel: +49 911 31 48 40
[email protected]
www.fruechte-pedros.de 

Publicatiedatum: