Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Egyptische citrusprijzen stijgen niet door concurrentie tussen exporteurs

Nu de citrusoogst in Egypte dit seizoen is toegenomen, neemt ook de concurrentie tussen de exporteurs toe. In de eerste week van december hebben meer exporteurs hun citrusprogramma's aangeboden, waaronder de teler en exporteur GreenWay Co.

Het bedrijf exporteert Navel- en Valencia-sinaasappelen en Fermont-, Murcott- en Clementine-mandarijnen. "Onze eerste programma's zijn voor Navelsinaasappelen en zijn beschikbaar vanaf 1 december en zullen duren tot eind maart. De mandarijnen zullen beschikbaar zijn tot eind april. We sluiten het seizoen af met Valencia-sinaasappelen van januari tot eind juni," zegt Ahmed Magdy van GreenWay Co. 

Dit seizoen wordt in Egypte gekenmerkt door een overvloed aan kleine en middelgrote maten. In het geval van GreenWay producten, "kan de 15 kg kist zo'n 88 sinaasappelen bevatten, en die van Valencia's tot 113 vruchten, 125 voor mandarijnen" zei Magdy.

GreenWay exporteert naar Rusland, India, de VAE, Sloveniƫ, China, Polen, Belgiƫ, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. "We hebben onze klanten verzekerd dat er geen prijsverhoging zal zijn ten opzichte van vorig seizoen," besluit de exporteur.

Voor meer informatie:
Ahmed Magdy
GreenWay Co.
Tel: +201012614485 
[email protected]

Publicatiedatum: