Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hein Deprez: De fruitkoning met negen levens

De fruitkoning met negen levens. Zo refereert de Standaard naar ondernemer Hein Deprez. De Belgische krant heeft een reportage geschreven over Hein, die de laatste jaren de nodige tegenslagen lijkt te hebben overwonnen.

Niet alleen was er een enorme schuldenlast voor zowel zijn Greenyard, als zijn plantagebedrijf The Fruit Farm Group, maar ook persoonlijk ging Hein door een diep dal. De banken zaten hem op de huid, zoals de krant het beschrijft, maar hij lijkt de problemen overwonnen te hebben door onder andere investeringen van 50 miljoen in Greenyard.

Bovendien won de ondernemer een juridische strijd met de familie Hartman over de overname van het glastuinbouwbedrijf AC Hartman. De erfgenamen eisten nog een resterende 6 miljoen aan betalingen, maar de 'de fruitkoning' kreeg zijn gelijk en lijkt uiteindelijk niets te hoeven betalen. En ook rond de doorstart van The Fruit Farm Group was er goed nieuws, zo meldt De Standaard. Het schuldenplan is definitief door de rechtbank goedgekeurd, waardoor Hein weer vooruit lijkt te kunnen kijken.

Lees hier het volledige artikel van De Standaard over Hein Deprez

 

 

Publicatiedatum: