Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jubilaris Mylene Groen:

“Het staat nooit stil bij The Greenery!”

“Vlees of groente? Het ligt allebei op je bord”, grapt Mylene Groen. Zij startte ooit bij een slagerij in de winkel én op kantoor. En deze maand werkt ze alweer 25 jaar in de AGF-sector bij The Greenery. In dit jubileuminterview neemt deze senior medewerker crediteuren-administratie ons mee terug in de tijd.

“Ik heb in slagerijen van Vleeschmeesters gestaan en na een omscholing ben ik ook bij de administratie van de 400 winkels betrokken geraakt.” 15 jaar later kwam Mylene bij The Greenery terecht. “Het eerste halfjaar werkte ik via uitzendbureau Randstad, officieus ben ik dus zelfs al 25,5 jaar in dienst.” 

Complexe zaken ontrafelen
Projecten opstarten, complexe zaken ontrafelen en simpeler maken; dat is waar Mylene energie van krijgt én goed in is: “Lang geleden was er bijvoorbeeld een debiteur waar nog een post van 1,6 miljoen gulden openstond. Dat was een ingewikkeld dossier waar ik – volledig zonder voorkennis - in gedoken ben. Het werd bij me gedropt en ik moest alles zelf uitvinden.” Op de vraag of ze daar geen kortsluiting van kreeg, antwoordt Mylene: “Nee, absoluut niet. Als je mij mijn gang maar laat gaan, dan komt het wel goed. Ik vind het heel leuk om te doen. Wat dat betreft ben ik wel een echte troubleshooter.”

“Hebben we nog wat leuks?”
Mylene begon bij The Greenery Informatie Post (GIP). “Toen meerdere veilingen samengevoegd werden, kwam ook de administratie bij elkaar. Bij het GIP maakte ik mensen wegwijs, vertelde ze waar ze terecht konden, en nam ik klachten van debiteuren en crediteuren in ontvangst en legde deze bij de juiste personen neer.” Na een tijdje bij het GIP stapte Mylene over naar de verkoopondersteuning voor komkommers. En daarna naar de debiteurenadministratie. “Ik heb heel veel verschillende dingen gedaan. Toen het bij de debiteuren niet meer zo druk was zei ik: ‘Doe mij maar weer wat anders, hebben we nog wat leuks?’”

Zaken op poten zetten
Zo kwam Mylene bij de Red box terecht: “Dat was de customer servicedesk. Daar zette ik, samen met 4 collega’s, de administratie op voor klachten van klanten. Toen dat eenmaal liep, vond ik het niet meer zo interessant. Dan is de lol er wel een beetje vanaf.” Dus stapte Mylene over naar GMO: “De urenregistratie moest daar nog helemaal op poten gezet worden; daar wilde niemand zich aan branden. Dus ik zei: ‘Dat ga ik doen, of het veel werk is, dat zien we dan wel weer. In het begin was ik daar heel de week mee bezig: het opbouwen en de achterstand wegwerken kostte veel tijd. Toen het eenmaal liep, was het nog maar een middagje werk.”

Post in zakken en digitale facturen
Wanneer Mylene merkt dat de crediteurenadministratie het druk heeft, biedt ze daar haar hulp aan en maakt opnieuw een overstap. Inmiddels werkt zij al weer enkele jaren als senior medewerker Crediteurenadministratie. “We hebben een hartstikke leuk team. In 2014 maakten we een efficiëntieslag. Van veel handwerk met post in postzakken gingen we in de jaren naar meer digitaal werk in SAP en in Basware.

The Greenery staat nooit stil
Als team werken wij overwegend thuis (daar doen we meer dan op kantoor), maar hebben wel dagelijks intensief contact. Ik vind The Greenery gewoon fantastisch. Het staat nooit stil en is ieder jaar weer anders.” Zou Mylene nog eens buiten The Greenery – helemaal opnieuw - willen beginnen? “Nee, ik weet niet of ik daar de energie voor op kan brengen. Dan zou ik denk ik weer in een slagerij gaan werken”, vertelt ze lachend.

Voor meer informatie:
The Greenery
Spoorwegemplacement 1
2991 VT Barendrecht
info@thegreenery.com    
www.thegreenery.com     

Publicatiedatum: